1. Εντός Αττικής: Για παράδοση εντός Αττικής με μεταφορική εταιρεία (Γενική Ταχυδρομική) εντός 1-3 εργάσιμων ημερών για παραγγελίες κάτω των 50,00 € το κόστος μεταφοράς είναι 2.50 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ για παραγγελίες άνω των 50,00 € η μεταφορά είναι δωρεάν.

2.Υπόλοιπη Ελλάδα: Για παράδοση εκτός Αττικής και στην υπόλοιπη ηπειρωτίκη και νησιωτική Ελλάδα με μεταφορική εταιρεία (Γενική Ταχυδρομική) εντός 2-3 ημερών (στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 1 έως 2 ημέρες παραπάνω)  για παραγγελίες κάτω των 50,00 € το κόστος μεταφοράς είναι 3.50 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ για παραγγελίες άνω των 50,00 € η μεταφορά είναι δωρεάν.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή με χρέωση 2.00 € επιπλέον του κόστους μεταφοράς.

Ημέρες παράδοσης: Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 17:00

Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 συνήθως αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: “Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)”. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.

Μόλις γίνει η παράδοση του δέματος στο courier, θα ειδοποιηθείτε με email (εφόσον έχετε δηλώσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση). Στην συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματος σας στις ιστοσελίδα της εταιρίας courier με την οποία έγινε η αποστολή. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό αποστολής και να παρακολουθήσετε την πορεία αποστολής κάνοντας click εδώ